2015.6/24

シンガポール研修報告会が開催されました

国際英語キャリア専攻2年生がLSWing Activityにおいて、「Singapore Adventure Day」と銘打って、シンガポール研修の報告会を開催しました。プレゼンテーションは多くの関心を集め、その後行われたアクティビティも多いに盛り上がりました。以下、同報告会のオーガナイザーを務められたダンジェロ先生のレポートです。

It was Professor D'Angelo's turn to run the LSWing Activity (we do this in our LSWing every Tuesday and Thursday 5th period). So since all freshman Kokusai Eigo Career students go to Singapore, he and four 2nd Career students hosted a "Singapore Adventure Day", with a powerpoint presentation by the students of 36 iconic Singapore items, followed by a fun カルタ game to identify the items from photos with nice hints. It was a big success with lots of laughs, and everyone learned English, learned about Singapore, won prizes, and enjoyed soft drinks and snacks!