2017.6/01

オックスフォード大学出版局ご訪問

2017年5月23日、オックスフォード出版局の皆様が、同出版局のテキストを使用している当専攻の授業を視察されました。当専攻の授業ならびに学生のレベルに大変ご満足頂きました。当専攻英語スキルプログラム担当のRichard Morrison先生ならびに担当教員のDavid Kluge先生からのレポートです。

Two representatives of Oxford University Press, Norbert Marciniak and Yoshiko Hashimoto, visited one of our Oral Communication III class to observe how we use one textbook they publish, Identity. Students met the reps and asked them some questions. Norbert asked what year the students were in and was surprised to hear they were second year students, with such a high level of English. Both OUP reps were impressed by the students / Both OUP reps were impressed by the students and interested in the way we were using their textbook.