2014.11/25

ダンジェロ教授の招待講演レポートが届きました

ダンジェロ教授が、11月7日に新潟県立大学、11月15日に早稲田大学にて、それぞれ招待講演者、招待パネリストとして講演しました。 詳細は以下の通りです。

On November 7th Prof. D'Angelo was invited by Singaporean professor Dr. Patrick Ng to give a special lecture to students at Niigata Prefectural University (新潟県立大学国際地域学部). Dr. Ng wants his students to understand that people all over the world can use English well, not only natives. So he came to us, at the College of World Englishes, to ask to get this message across! Then on November 15th, Prof. D'Angelo was part of an invited panel at Waseda University, on using English as a Medium of Instruction ("EMI"): the idea of not just studying English, but studying real content subject IN English. 79-year-old Henry Widdowson--a giant both intellectually and physically (205cm tall!)--delivered the keynote lecture that day.