2014.7/16

ゼミ学習フォーラムが開催されました

2014年7月16日、国際英語学部2年生有志によるゼミ学習フォーラムが開催されました。
今回はランチタイムを利用してくつろいだ雰囲気の中、環境保護をテーマに英語によるプレゼンテーションが行われました。中には捨てるはずの物から作ったアート作品(写真)を披露するグループもあり大いに盛り上がりました。来年は国際英語キャリア専攻の学生にも参加のチャンスが巡ってきます。

Here are students of one class at lunchtime at the end of Spring 2014 in the L.S. Wing. It is an educational forum on our environment and how we all can make it better. It was a very informative and enjoyable lunch time.
Notice the art work. It was made made by a couple of students in one seminar and is made from our trash.
On Wednesdays next year, 2nd-year WEB students will have a chance to take a seminar class in English with teachers very excited about their subjects.